De deuren lekker open, ze staan vast met deurstoppers

Toen wij onze openslaande deuren van kunststof kregen, liepen we al snel tegen een probleem aan: hoe zet je de deur open, zonder dat deze dichtwaait...

We gingen op zoek naar een handige oplossing om de deur vast te zetten, maar die bleek er niet te zijn.  Met kippengaas en papier machee maakten we toen de allereerste bloempot deurstopper. Met deze pot deden we mee aan het beste idee van Nederland. Dat was een leuke ervaring, en met het prototype dat mijn vader toen voor ons gemaakt had, waren we jarenlang geholpen.

Toen die pot achteruitging hebben we contact opgenomen met Elho. Zij waren gelijk enthousiast en na regelmatig contact met de designer ontstond de Corsica deurstopper van Elho. Met onderop de pot: inspired by Anja Niggebrugge.

 

Een mooi gebaar van Elho
Van prototype naar product

 

Daar zijn we natuurlijk enorm trots op. De pot staat nu hier en daar in de tuincentra. Maar buiten de website van Elho om, wordt de deurstopper nergens op een mooie manier onder de aandacht gebracht. En dat is wel wat deze mooie plantenpot verdient. 

 

Vandaar deze webshop; een manier om deze deurstopper onder de aandacht te brengen. En als je dan enthousiast bent geworden, kun je gelijk een mooie kleur in je winkelwagen stoppen!